Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sztori

Évszázadokon keresztül az emberek és vámpírok véres harcokba bonyolódtak. Ezért is dönt úgy Kurosu igazgató, hogy megtöri ezt az ördögi kört, amit úgy valósít meg, hogy létrehoz egy olyan iskolát a Cross - vagyis Kurosu - Akadémiát ahol vámpírok és emberek egymás mellett élhetnek békében.

Az iskolát két úgynevezett csoportra osztja, a Nappali és Esti Tagozatra. A Nappali Tagozatba járnak a rendes emberek, míg az Esti Tagozatba a vámpírok. A két Tagozat tanulói csupán akkor találkozhatnak, amikor este illetve reggel teremcsere van, ugyanis az iskola épületének termeit felváltva használják.

Az iskola békéjének megörzése érdekében Kurosu igazgató két fogadott gyermekére bízza a feladatot, hogy vigyázzanak a Nappalis diákokra, és ügyeljenek arra, hogy az Estisek titkát ne derüljön ki. A feladatot Kurosu Yuuki, egy elárvult kislány, akit Kuran Kaname egy vámpír mentett meg egy őrült vámpírtól, és Kiryuu Zero akinek családját egy bosszúéhes vámpír lemészárolta, látja el.

Azonban nem csak a vámpírok valódi kilétének eltussolása az egyetlen titok az iskolában...
Csak Kurosu igazgató és Kaname-san tudja, hogy azon az éjszakán amikor Zero szüleit megölték Zerot nem egy áltagos vámpír harapta meg.. hanem egy úgynevezett ´tisztavérű´... Ennek fényében pedig úgy néz ki, Zeronak hamarosan egyenruhát kell váltania...

A történet előrehaladtával egyre több részlet bontakozik ki a főszereplők múltjáról, kapcsolatáról, és természetesen egyre több szereplő jelenik meg.

Kurosu Yuuki

Yuuki a Cross Akadémia első éves tanulója. Kis korában Kaname megmentette egy vámpírtól. Előbbről nincs semmi emléke. Kuran azután az igazgatóhoz vitte, aki saját lányaként nevelte fel őt. Zeroval együtt az iskola prefektusai, akik felügyelik az esti és nappali tagozatosokat. Yuuki múltja elég homályos, úgyhogy nem tudni róla sokat. Mióta Kaname megmentette nemcsakhogy felnéz a vámpírra, de még érez is iránta vmit. Zeroval egész jól kijön, főleg miután megtudja Zero titkát ( amit most nem lövök le, OLVASSÁTOK EL! ).

Kiryuu Zero

Zero vámpír vadász családból származik. De 4 éve, egy tisztavérű vámpír lemészárolta a családját, Zerot pedig megharapta. Szintén az igazgatóhoz került. Egy évvel idősebb Yuukinál, bár egy osztályba járnak. Az eset után mégjobban gyűlölte a vámpírokat, és immár saját magát is. Hosszú szenvedésekkel teli átalakuláson ment keresztül. Nem képes elfogadni, hogy ő már nem ember és a vérszomj is egyre jobban kitükrözik rajta. Mondjuk ez érthető..:S.. Zero mindig csendes, és kicsit visszahúzódóbb. Bár az estisek esetében egy kicsit mindig támadóbb.

Kuran Kaname


Kaname megmentette Yuukit egy másik vámpír támadásától, még tíz évvel ezelőtt, mikor a lány még kicsi volt. Tisztavérű vámpír, vagyis a langlétrán első. ( A vámpír társadalom fokai ) . Bár elég ellentmondást nem tűrő természete van, a lánnyal (Yuuki) mindig nagyon kedves. Kaname osztályelnöke az esti tagozatosoknak , akik közül nagyon sokan tisztelik

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.